недеља, 2. март 2014.

2020

"Twenty-Twenty" He said for CNN.


Smejali su se njegovom naglasku, citirali su ga podrugljivo na Twitteru. Nisu verovali u budućnost u koju verujemo. Ali! Unatoč svemu stvari su se kud i kamo izmenile.

Sredinom marta 2020, tačno negde na polovini drugog ovog puta trajnog mandata  naš Predobri Prepodobni Vladar (PPV - promenjeno iz PPV negde krajem marta 2014-e) se dvoumio da li da primi EU u Srbiju, ili da samo nastavi pregovore o pridruživanju Evrope ka Srbiji. Rusi, Kinezi i Arapi već su bili tu. Delovi  SveSvetske Srbije.

SIMPO su preuzeli Rusi i promenili naziv u SIMPO - Sad I Mi Poslujemo Opasno. 10.000 Milijardi kineskih investicija je iskorišćeno za vraćanje poreskog duga, ali to više nije bitno, jer utrkivanje ko će uložiti novac u Srbiju je postalo toliko da strani investitori čekaju po 2 godine u redu da bi mogli da ponude svoj teškom mukom zarađeni kapital.

Finci su kupili FAP i promenili mu ime u FAP - Finska Automatska Proizvodnja. Sve je postalo automatizovano, i u celom Priboju sada rade samo večni rekreativci. Zahvaljujući Fincima, plate primaju ne samo zaposleni u FAP-u, i ne samo ljudi koji žive u Priboju, već i svi oni koji su ikada u životu prošli kroz Priboj.

IKARBUS je proizveo prvi autobus koji leti i time opravdao ime IKAR... Ovog meseca se planira i ponuda za preuzimanje ostalih akcija Mercedesa, čime ce Ikarbus postati 100% vlasnik Mercedesa.

Probijen je kanal od Roterdama do Crnog mora, preko Šwarcwalda i Beograda, dok je sa druge strane kanalom Morave probijen put do Egejskog mora. Turisti prekookeanskim Kruzerima svaki dan dolaze da vide Beograd na Vodi, i to je ustvari postala jedina turistička destinacija na svetu. Peščana plaža Lido, sada glavna plaža Zemuna na Vodi, već treću godinu za redom broji više turista od sve više i više zaboravljane Kopakabane.

Problem viška zaposlenih u državnim službama je rešen kompromisno. Zaposleni u državnim službama neće morati da rade, ali će za uzvrat primati 5 puta veće plate.


I mali Vuk sit, i ovčice na broju.
 A mi ostali? E mi ostali tamo negde "Twenty-Fifty"


"Nisu krivi sedativi što ih nisu sputali
sorry, matori, krivi smo mi koji smo ćutali"

Нема коментара:

Постави коментар